Usługi Cateringowe – Bydgoszcz i okolice

Catering to przygotowanie jedzenia przez firmę cateringową i dowiezienie go pod wskazany adres: domowy, firmowy itp. Często w skład zamawianych potrwa wchodzą dania ciepłe takie jak zupa i dania główna, np. mięsne oraz ciepłe i zimne przystawki. Catering idealnie nadaje się na imprezę firmową np. firmowa wigilia czy jubileusz, a także na imprezy okolicznościowe organizowane w domu. Chrzest, Komunia Święta, jubileusze czy imieniny – Ty zajmij się świętowaniem, my przywieziemy pyszne jedzenie, które będzie jeszcze ciepłe i gotowe do podania na stół. Twoi Goście będą bardzo zadowoleni! Oto jedne z wielu dań, które możemy dla Ciebie przygotować i dowieźć pod wskazany adres o konkretnej godzinie:

Dania główne na ciepło

  • kotlet schabowy( 150 g )
  • kotlet drobiowy ( 150 g )
  • kotlet mielony( 120 g )
  • kotlet mielony z pieczarkami ( 130 g )
  • kotlet devolaille z masłem i kolerkiem ( 150 g )
  • roladka drobiowa z pieczarkami ( 150 g )
  • roladka drobiowa z warzywami ( 150 g )
  • koperta ze schabu z serem i pieczarkami ( 150 g )
  • rolada wieprzowa z serem i chrzanem ( 150 g )
  • udko pieczone z kurczaka ( 150 g )
  • udko faszerowane z kurczaka ( 150 g )
  • zrazy wołowe( 150 g )
  • zrazy z szynki( 150 g )
  • pierś grillowana z serem i boczkiem( 150 g )
  • pierś grillowana z ananasem( 150 g )

 Pierogi

  • pierogi ruskie ( 8 szt. )
  • pierogi mięsne ( 8 szt. )
  • pierogi z kapustą i grzybami ( 8 szt. )
  • pierogi z twarogiem na słodko ( 8 szt. )

Dania na zimno

  • schab faszerowany śliwką ( 100 g )
  • karkówka szpikowana czosnkiem ( 100 g )
  • galantyna z kurczaka ( 100 g )
  • szparagi w szynce ( 60 g )
  • sałatka jarzynowa w szynce (100 g )
  • rolada drobiowa faszerowana szpinakiem ( 100 g )

 

  • kuleczki mięsne w zalewie słodko-pikantnej ( 5 szt. )
  • ryba po grecku ( 200 g )
  • ryba po japońsku ( 200 g )
  • śledź w oleju ( 150 g )
  • śledź w śmietanie ( 150 g )
  • galaretka drobiowa ( 100 g )

 

  • sałatka jarzynowa ( 200 g )
  • sałatka grecka ( 150 g )
  • sałatka z kurczakiem ( 150 g )
  • sałatka z tuńczykiem ( 150 g )

Zupy

  • zupa gulaszowa ( 280 ml )
  • flaki ( 280 ml )
  • żurek na białej kiełbasie ( 280 ml )
  • bigos staropolski ( 1 kg )
  • gulasz po węgiersku ( 250 g )
  • barszcz czerwony z krokietem ( farsz z pieczarek )
  • rosół ze swojskim makaronem ( 280 ml )

Dodatki i przystawki

  • ziemniaki z koperkiem ( 1 kg )
  • surówki do indywidualnego uzgodnienia ( 1kg )
  • pasztecik drożdżowy z mięsem ( 1 szt. )
  • pasztecik drożdżowy z pieczarkami ( 1 szt. )